Το “Ματωμένο Φεγγάρι”-Σεληνιακή Έκλειψη

Οι εκλείψεις φέρνουν ξαφνική διορατικότητα και αλλαγή. Οι επιπτώσεις τους είναι συχνά αισθητές λίγες εβδομάδες πριν έως και 6 μήνες μετά την εκδήλωση τους. Το Σάββατο 4 Απριλίου 2015, η Σελήνη βρίσκεται στο Ζυγό, δίνοντας έμφαση στις σχέσεις μας, στην αίσθηση της αρμονίας και της δικαιοσύνης.

Εάν έχετε προσωπικούς πλανήτες στον Κριό, Καρκίνο, Ζυγό ή Αιγόκερω, θα επηρεαστείτε περισσότερο από την παρούσα Σεληνιακή Έκλειψη. Απλά ηρεμήστε και χαλαρώστε! Εάν αισθάνεστε ανήσυχοι ή/ και απογοητευμένοι, προσφέρετε στον εαυτό σας ένα χαλαρωτικό μπάνιο ή ένα μικρό διάλειμμα από την καθημερινότητα, πηγαίνετε έναν περίπατο στη φύση, στη θάλασσα. Η Πανσέληνος πάντα φέρνει στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα (ειδικά τα συναισθήματα που έχουν καταπιεστεί)  και μπορεί να αισθάνεστε υπερένταση, να έχετε εκρήξεις θυμού ή αρνητική διάθεση. Αυτή η Πανσέληνος μας παροτρύνει να περιμένουμε να ηρεμήσουν τα πράγματα πριν πάρουμε οποιεσδήποτε μεγάλες αποφάσεις. Δεν υπάρχει λόγος να βιαζόμαστε και να τρέχουμε! Αυτές που τρέχουν είναι μόνο οι αρνητικές σκέψεις μέσα στο μυαλό μας οι οποίες γίνονται όλο και πιο έντονες σε ένα “Ματωμένο Φεγγάρι”.

Τα συναισθήματα μπορούν να μεταφραστούν ως «ενέργεια εν κινήσει»! Αν χρειαστεί, μη φοβηθείτε να εκτονώσετε αυτό που αισθάνεστε με ένα καλό κλάμα. Καλύτερα να το απελευθερώσετε πάρα να παραμείνει εγκλωβισμένο μέσα στο σώμα σας, μέσα στην ψυχή σας! Όταν αυτή η ενέργεια διοχετεύεται εποικοδομητικά, ακολουθώντας τα συναισθήματά μας οδηγεί συχνά σε μεγάλες ανακαλύψεις. Εάν δεν επιτρέπετε ποτέ στον εαυτό σας να βιώσει τη λύπη, τη θλίψη τότε επίσης μπλοκάρετε συναισθήματα όπως η χαρά, η ευτυχία, και η ζωή απλά παραμένει στάσιμη.

Κατά τη διάρκεια των επόμενων δύο εβδομάδων, θα βιώνουμε την εξασθένηση των ενεργειών του “Ματωμένου Φεγγαριού”. Αυτό σημαίνει ότι το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσατε να κάνετε αυτό το Σαββατοκύριακο (ανεξάρτητα από τους προσωπικούς σας πλανήτες) είναι να γράψετε μια λίστα με τα θέματα/τους ανθρώπους/τις συγκρούσεις που θέλετε να αφήσετε πίσω. Απλά να είστε ειλικρινείς!

Μέσα σε αυτό το Σαββατοκύριακο μπορείτε να διαλογιστείτε με πρόθεση να λυθούν και να καθαρίσουν αυτά που έχετε καταγράψει στη λίστα σας. Έτσι, θα καλωσορίσετε τη Νέα Σελήνη και τα δώρα της με πιο καθαρό ενεργειακό πεδίο και με περισσότερη χαρά!

Οι εκλείψεις είναι ο τέλειος χρόνος για να απελευθερώσετε συγκρούσεις για χάρη της εξέλιξης. Κρατώντας το θυμό μέσα σας είναι σαν να πίνετε εσείς το δηλητήριο και να περιμένετε να πεθάνει ο εχθρός σας. Επομένως, ας μην είστε σκληροί  με τους άλλους. Στην τελική, όλοι έχουμε υπάρξει και “καλοί” και “κακοί” κατά τη διάρκεια των ζωών μέσα στις οποίες έχουμε ταξιδέψει ως ψυχές.

Η κριτική απλά αυξάνει την ψευδαίσθηση του χωρισμού. Μόνο όταν μπορέσουμε να δούμε το φως στον εαυτό μας, θα μπορέσουμε πραγματικά να εκτιμήσουμε τους άλλους!

Ας επιτρέψουμε σε αυτό το “Ματωμένο Φεγγάρι” να είναι μια νέα αρχή για την εξέλιξη μας!

Άντζελα Κρητικού

Comments

comments