Αγγελική Γαρνέλη

a_garneliΗ κλινική διαιτολόγος- διατροφολόγος Αγγελική Γαρνέλη γεννήθηκε το 1979 στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Είναι πτυχιούχος του Surrey University της Μεγάλης Βρετανίας στον τομέα της Διαιτολογίας και Διατροφής (BSc Honours) και κατέχει έναν μεταπτυχιακό τίτλο (MSc) από το Βristol University της Μεγάλης Βρετανίας στην Διατροφή, Άσκηση και Δημόσια Υγεία.
Το 1999-2000 πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο στην Αθήνα ως μέρος του πρώτου της πτυχίου. Το 2001-2002, παράλληλα με τις μεταπτυχιακές της σπουδές έκανε πρακτική εξάσκηση σε 3 νοσοκομεία στην Μεγάλη Βρετανία: Στο Βristol Royal Clinic for Sick Children στο τμήμα παχύσαρκων παιδιών; Στο Βristol Royal Infirmary στο τμήμα υπερλιπιδαιμιών (υψηλή χοληστερίνη, τριγλυκερίδια) και στο Frenchay Hospital στο διαβητολογικό τμήμα.
Είναι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων- Διατροφολόγων και έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια σε Ελλάδα και εξωτερικό. Πιστεύοντας βαθιά στη διάδοση της γνώσης έχει κάνει πολυάριθμες ομιλίες τόσο πάνω σε θέματα υγιεινής διατροφής και ευεξίας όσο και σε διατροφικά θέματα σε παθολογικές καταστάσεις. Επίσης συμμετείχε και συμμετέχει σε ενημερώσεις σχολείων, παιδικών σταθμών και αθλητικών ακαδημιών της Κέρκυρας πάνω σε διατροφικά θέματα.
Ασκεί το επάγγελμα του Διαιτολόγου-Διατροφολόγου από το 2003 όπου και διατηρεί γραφείο ως ελεύθερος επαγγελματίας στην Κέρκυρα ως και σήμερα.

One thought on “Αγγελική Γαρνέλη

  1. Pingback: Γλυκιά Ζωή

Comments are closed.